У Чорткові все ще не можуть вирішити, де поставити туалет. Така проблема з’явилася після того, як у місті запланували встановити комфортну громадську вбиральню. Про це «Терену» стало відомо з власних джерел.

Попри відсутність у центрі міста громадських туалетів, місця для вбиральні й досі не знайшли. Суперечки з приводу розташування розпочалися, коли виконком Чортківської міської ради запропонував розташувати конструкцію  біля одного з готелів у центрі міста. Коли розпочалися підготовчі роботи, жителі міста почали обурюватися і активно обговорювали це у соціальних мережах. Але запропонувати альтернативне місце ніхто не наважився.

Також громадську вбиральню планували встановити неподалік Катедрального собору Верховних Апп. Петра і Павла. Але проти цього висловилися  представники духовенства. Тому остаточного рішення про те, де буде встановлений туалет, ще немає.

До слова, два туалети такого типу вже встановили в Івано-Франківську, тому жителі міста вже мали змогу оцінити зручність та доцільність такої конструкції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туалет, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: