Рятувальники майже щодня натрапляють на небезпечні знахідки часів Другої світової війни

Опубліковано:
6 Липня, 2018

3 липня на території новобудови у Тернополі по вулиці Стадникової виявлено артилерійський снаряд калібром 76 міліметрів часів Другої світової війни. Того ж дня о 14:00 в селі Білоскірка Тернопільського району вилучено мінометну міну калібром 81 міліметр.

Мінометну міну калібром 82 міліметри того ж дня знайшли поблизу присадибної ділянки під час земельних робіт поблизу села Осташівці Зборівського району. А 4 липня в селі Скоморохи Бучацького району в одному з дворів місцеві жителі натрапили на артилерійський снаряд калібру 100 міліметрів часів Другої світової війни. Того ж дня в селі Великі Бірки Тернопільського району натрапили на фугасну авіаційну бомбу (ФАБ-100).

Небезпечні знахідки передано фахівцям групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення для подальшого знешкодження у безпечному місці шляхом контрольованого підриву.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бомба, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #снаряд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: