Нові графіки руху міського громадського транспорту, які менше двох тижнів тому встановили на зупинках Кременця, мабуть, дуже заважали вандалам. Днями знак, що розташований на зупинці поблизу «Укртелекому» погнули невідомі зловмисники. Шкоду надранок помітили працівники КП «Кременецьблагоустрій» і в такому стані інформаційну таблицю не залишили. Проте факт варварства залишається…

Також тим часом, поки більшість кременчан відпочивали і відзначали державне свято, дехто спокусився на квіти, що ростуть на клумбах поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку. Відразу кілька кущів троянд уже не вперше нахабно крадуть. Цього разу директор КП Ігор Хомин звернувся до правоохоронців з проханням знайти зловмисників. Адже, відчуваючи власну безкарність, вони знову і знову цупитимуть прикрасу міста та нищитимуть майно громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вандали, #знак, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: