Пограбування і стрілянина сколихнули українську столицю (Фото)

Опубліковано:
4 Липня, 2018

У понеділок, 2 червня у столиці на Шулявці двоє невідомих у темному одязі та масках здійснили пограбування адміністрації ринку. Про це повідомляють у столичному відділі поліції.

 
“Повідомлення про розбійний напад надійшла в чергову частину столичної поліції близько 13:00”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці повідомляють, що зловмисники викрали гроші з офісу орендодавців приміщень на одному зі столичних ринків. Очевидці стверджують, що грабіжники увірвалися в офіс на ринку і почали стріляти по ногах людей, які там перебували.

Після стрілянини невідомі в масках забрали сумку з грошима і втекли на автомобілі ВАЗ. Пізніше даний автомобіль був знайдений правоохоронними органами на вулиці Дегтярівській.

В результаті пограбування в стилі лихих 90-х одна жінка отримала вогнепальні поранення ніг, їй була надана медична допомога.

 
 

На даний момент відомості про подію внесено до Журналу єдиного обліку Шевченківського управління поліції. На місці злочину працювали слідчо-оперативні групи, а також кінологи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #київ, #пограбування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: