У Золотниківській громаді готуються до відкриття поліцейської станції (Фото)

Опубліковано:
4 Липня, 2018

Об’єднанні територіальні громади області стають все більше самодостатніми, успішними та спроможними. Як приклад результативного впровадження реформи децентралізації – бачимо Золотниківську ОТГ Теребовлянського району.

Сьогодні там працюють над облаштуванням місцевої поліцейської станції, яку планують відкрити уже незабаром. Для поліцейських, які будуть працювати у Золотниках, передбачили робочу зону та кімнату для відпочинку, забезпечили усім необхідним устаткуванням. Правоохоронці, які будуть берегти спокій місцевих жителів, уже також визначені. Невдовзі вони приступлять до роботи на новому місці.

null

Фото: ТОДА

Як триває підготовка з відкриття поліцейської команди, побачив голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Сьогодні, 2 липня, він здійснив робочу поїздку на Теребовлянщину.

null

Фото: ТОДА

Додамо, що поліцейська станція розміщується у центрі села в адміністративні будівлі сільської ради. У цьому ж приміщенні наприкінці січня поточного року відкрили Центр надання адміністративних послуг, участь у відкритті якого взяв Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відкриття, #золотники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліцейська станція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: