У Києві, заради помсти, цигани почали нападати на жителів столиці (Фото)

Опубліковано:
4 Липня, 2018

В українській столиці відбувся дуже серйозний і небезпечний інцидент, який може підло використати російські пропагандисти. Учасниками конфлікту стали українці і роми. 

Про це пише співтовариство dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook, пише портал “Політека“.

Очевидці розповідають, що в Києві почалося повстання циган. Відомо, що 2 липня приблизно о 03:30 ночі, цигани з битами побили чоловіка на ім’я Ярослав.

“Він один повертався з 7-ї Садової (ходив за сигаретами, Осокорки Дачі), “зустріли” біля смітника на 25-й, вийшли з будиночка на 26 (праворуч від мусорки)”, — розповів очевидець.

За його словами, на чоловіка напали 5-7 людей з битами.

“Вдарили по нозі і в область плеча. Бігли за ним аж до 31-го. Викликали поліцію, по прибуттю вийшли троє циган з групою підтримки у вигляді жінок з дітьми”, — уточнив свідок.

При цьому роми почали звинувачувати Ярослава за те, що він сфотографував смітник. Їм здалося, що він знімав на камеру їхній будинок.

“Після тривалої перестрілки, поліція, навіть не зафіксувавши побої, поїхала залишивши нас з циганами”, — резюмував свідок інциденту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #київ, #кров, #поліція, #цигани
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: