На Тернопільщині судитимуть організовану групу з 7 осіб, що виготовляли та збували амфетамін

Опубліковано:
3 Липня, 2018

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.3 ст.307 (незаконне виготовлення, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинене повторно), ч.2 ст.306 (розміщення коштів, здобутих від незаконного обігу психотропних речовин у банках, вчинене повторно) ч.1-3 ст. 311 КК України  (незаконне придбання, перевезення, зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) стосовно   організованої  групи осіб.

Під час досудового розслідування встановлено, що 7 мешканців Тернопільщини впродовж  2017-2018 рр. виготовляли, перевозили, зберігали з метою збуту, а також незаконно збували на території  області психотропну речовину – амфетамін. Правоохоронцями  задокументовано понад 50 епізодів протиправної діяльності злочинної групи.

Розслідування завершено.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: