Тернополян закликають повністю відмовитися від російськомовної музики

Опубліковано:
3 Липня, 2018

Представники “Правого сектору” підготували петицію про заборонення російськомовної музики у громадських місцях з 06:00 до 12:00.

Однак петиція була відхилена по причині звучання деяких російських виконавців у Тернополі.

– У 2016 році у місті оголосили заборону на 14 музичних виконавців, які потрапили до списку СБУ. У той же час в розважальних закладах нерідко лунає російськомовний контент, а до міста їдуть артисти, які виступають чи виступали на окупованих територіях в Росії під час війни на Сході, – розповів голова місцевого штабу «Правий сектор» Роман Безкостий. – Після того, як наші хлопці приїжджають із фронту, ми всі помітили одну річ. Ті пісні, що сепаратисти транслюють на своїх каналах, дуже часто лунають в наших закладах, громадських місцях. Також часто водії маршруток сварилися із пасажирами, коли ті просили виключити російську музику. Постійне блокування концертів тих артистів, які їздять в Росію, вимагає багато часу. І ми зрозуміли, що потрібно боротися з цим на законодавчому рівні.

Оскільки петиція не потрапила на сайт, то активісти хочуть звернутися до керівництва міста.

За матеріалами сайту Терен.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активісти, #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #російськомовна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: