На ринках у Тернополі подешевшали деякі продукти (Фото)

Опубліковано:
2 Липня, 2018

Через сезонність знижуються ціни на овочі та фрукти. На тернопільських ринках останнім часом суттєво подешевшали огірки, помідори, капуста, зелень. Щодо фруктів, то значно знизилися ціни на вишні, черешні, малину; подешевшали і заморські фрукти, повідомяє сайт За Збручем.

Тернопільські продавці розповідають: ціни на домашні овочі і фрукти стали більш доступні. Оскільки селяни щодня збирають дорий урожай; великого ажіотажу на продукцію наразі немає.

null

Фото: За Збручем

«Маємо всій сад, щодня збираємо вишні, черешні, смородину, малину. Ціни на все порівняно низькі. До прикладу, вишні продаємо по 10 гривень за кілограм; смородина – 15 гривень кілограм; малина – 35  гривень за кілограм. Чорниця вартує по 70 гривень за літр», – розповідає продавець фруктів Олександр.

null

Фото: За Збручем

Знижуються в ціні також овочі. Кілограм картоплі вартує близько десяти гривень, огірки – 12 гривень за кілограм, аналогічна ціна й на капусту. Помідори коштують близько двадцяти гривень за кілограм. Продавці припускають: ціна овочів близько середини літа ще знижуватиметься. А от щодо деяких видів фруктів, то вона сягнула цьогорічного мінімуму.

null

Фото: За Збручем

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дешевше, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #овочі, #продукти, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини, #фрукти, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: