40 дітей учасників АТО з Тернопільщини відправилися на оздоровлення до Польщі (Фото)

Опубліковано:
2 Липня, 2018

Перша група дітей з Тернопільської області, чиї батьки є учасниками АТО, проведе два тижні у дитячому таборі у Мазовецькому воєводстві Республіки Польща. Адже саме туди на оздоровлення їх запросили наші польські партнери. 40 діток відправилися з Тернополя сьогодні, 1 липня. Провести їх прийшли рідні та друзі, влада та духовенство.

«Приємно те, що ми сьогодні не наодинці з війною, яка має місце з російським окупантом. Приємно те, що партнери нашої області, партнери-регіони Польщі, Литви, Угорщини, Хорватії, Сербії з нами підтримують контакти не тільки на рівні моральної підтримки, а й беруть безпосередню участь в оздоровленні дітей та родин учасників бойових дій, а також самих учасників бойових дій», – зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

null

Фото: ТОДА

Власне, дана поїздка відбувається за сприяння Тернопільської обласної державної адміністрації на запрошення Союзу польських харцерів з Мазовецького воєводства. Харцери це – аналог українських пластунів, тому відпочинок буде активний і дуже насичений різноманітними заходами.

null

Фото: ТОДА

За останніх три роки, нагадаємо, вдалося відправити на оздоровлення за кордон близько 400 дітей. Цього року планують оздоровити ще 200.

null

Фото: ТОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оздоровлення, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини, #учасники АТО
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: