Тернопіль відвідав Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав

Опубліковано:
2 Липня, 2018

1 липня Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) відвідав з пастирським візитом Тернопіль. Предстоятель УГКЦ очолив Архиєрейську Святу Літургію у храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що на бульварі Данила Галицького, та вперше з велелюдною спільнотою тернополян і паломників святкував нововстановлений празник Матері Божої Неустанної Помочі.

З нагоди свята  Блаженніший Святослав (Шевчук) вручив пам’ятну медаль міському голові Сергію Надалу.

Очільник Тернополя подякував Блаженнішому Святославу за медаль та відзначив, що празник Матері Божої Неустанної Помочі, який, за проголошенням Глави і Отця УГКЦ, відзначатимуть щороку в першу неділю липня, стане важливим у житті тернополян.

«Греко-католицька церква є однією з основ духовності українського народу у всьому світі, – зазначив Сергій Надал. – У цей світлий день бажаю усім вірянам та усьому священицькому чину, аби Пресвята Богородиця була надійною заступницею та покровительницею Тернополя на многії літа».

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молитва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква, #шевчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: