Тернопільські патрульні затримали підозрюваних у побитті 20-річного хлопця, який після побиття впав у кому (Фото)

Опубліковано:
2 Липня, 2018

Виклик від громадянина на спецлінію 102: на проспекті Злуки біля нічного клубу невідомі особи нанесли тілесні ушкодження його знайомому.

Екіпаж патрульної поліції саме в цей час проїжджав повз, тож за лічені хвилини прибув за місцем призначення.

«Вийшли з автомобіля і побачили натовп людей, а поруч – карета швидкої, – розповів патрульний Ігор, – медики якраз забирали 20-річного хлопця без свідомості».

Охоронець нічного клубу вказав інспектору на особу, який, ймовірно, наніс тілесні ушкодження та сумку, яку той скинув при вході в приміщення. Патрульні вивели його на вулицю та одягли спецзасоби кайданки. В сумці інспектори виявили предмет, схожий на пістолет.

У той час до охоронців порядку підійшли друзі потерпілого і розповіли, що разом з ним був ще один хлопець, причетний до побиття. За їх словами, він мав татуювання на руці. Власне, за ним патрульні його розшукали та затримали.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #клуб, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: