«Я паркуюсь, як мудак»: У Києві водій залишив автомобіль в місці, куди зазвичай ставлять візки

Опубліковано:
30 Червня, 2018

Біля одного зі столичних гіпермаркетів “Епіцентр” пильні кияни запримітили вельми незвичайного “паркуна”. Герой цієї дуже складної справи додумався залишити автомобіль в місці, куди зазвичай ставлять візки. Нез’ясовно, але факт: людину дійсно нічого не збентежило і не завадило поставити машину під навісом. Ніхто і не замислився, а навіщо він взагалі потрібен посеред парковки під відкритим небом.

Відповідний фотодоказ на своїй сторінці в Facebook публікує спільнота “Київ Оперативний”.

“Кажуть, що в деякі # Епіцентр-и завезли нові візки. Хто тестував вже? Краще минулих? 29.06.2018, Київ, # AA0061PB”, – наголошується в повідомленні.

“Місця для водіїв з обмеженими розумовими можливостями “,” Щось він гонить. Там вхідні двері в Епіцентр досить широкі. Можна було просто заїхати всередину і скупитися не виходячи з машині. Еп_Драйв такий собі. Навіщо було з машини виходити, не розумію “,”Він її просто від дощу сховав, чого ви накинулися “, – пишуть розвеселені користувачі в коментарях під публікацією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #мудак, #парковка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: