Тернополянин з інвалідністю мріє піднятися на Говерлу. Команда однодумців шукає на це гроші

Опубліковано:
29 Червня, 2018

“Мрія на всіх” – спільний проект людей, які спробують здійснити мрію одного хлопця. Сергій Ткачук пересувається на інвалідному візку, але у нього є мрія – побувати на Говерлі, повідомляє сайт 20 хвилин.

Тренувала Сергія спортсменка Лілія Проць. Спілкуючись, вона дізналася, що хлопець мріє підкорити Говерлу. Лілія вирішила здійснити мрію, почавши шукати команду однодумців. Як розповідає спортсменка, мало хто зголошувався на спині нести Сергія, але все-таки знайшлися небайдужі люди.

– Специфіка цього підйому ще в тому, що через перепади тиску Сергію може ставати погано, тому потрібно підніматися повільно, – каже Лілія. – Плануємо близько п’яти годин піднімати його вгору.Лікарі дозволяють підйом, але з великою обережністю.

Також з Сергієм буде підніматися мати хлопця, лікар та масажист, щоб у разі необхідності допомогти йому чи людям, які будуть піднімати його.

null

Фото: 20 хвилин

Нестимуть хлопця у спеціальному кріслі, яке вже купили ініціатори. Вартість крісла близько трьох тисяч гривень. Ще для того, щоб здійснити подорож,  необхідні кошти на транспортування, проживання та харчування групи у складі 20 чоловік. 

В загальному необхідно зібрати орієнтовно 30 тисяч гривень. Організатори просять усіх небайдужих долучатися до збору коштів. Номер картки:  5168 7427 1049 7839 Задорожний Р.В.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #говерла, #на візку, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хлопець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: