Бути толерантними до ромів просять тернопільські поліцейські

Опубліковано:
29 Червня, 2018

На Тернопільщині поліція розпочала комплекс превентивних профілактичних заходів з метою з метою недопущення нападів на ромів та забезпечення правопорядку в області. 

Нагадаємо, наприкінці травня група осіб увечері напали на табір ромів поблизу Тернополя. Вони стріляли по мешканцях табору, під час сутитки загорілись намети. Ромам вдалося втекти, тож ніхто не постраждав. Подібні події нещодавно трапилися і у сусідній, Львівській області, однак там конфлікти з соцменшинами завершилися летально. 

Правоохоронці звертаються до жителів краю, представників різноманітних громадських організацій не розпалювати міжрасову ворожнечу, бути толерантними та неухильно дотримуватися законності та правопорядку. За їніми словами, громадяни які порушать рівноправності соцменшин, будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #толерантність, #цигани
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: