Штормове попередження: ускладнення погодних умов на Тернопільщині

Опубліковано:
28 Червня, 2018

Метеорологи повідомляють про погіршення погоди на Тернопільщині.

Завтра, 29 червня спостерігатимуться сильні дощі, грози, сильний відер, місцями град.

На вихідних температура знизиться до 10 градусів тепла. Будуть дощі, місцями сильні грози.

«Погодні умови на Тернопільщині упродовж вихідних зумовлюватимуть атмосферні фронти, які в цей період проходитимуть через територію регіону. Відтак в області передбачаються сильні дощі, місцями грози, град. Вітер північно-східний 7 – 12 метрів за секунду, місцями пориви вітру 12 – 18 метрів за секунду. Температура повітря: вночі 12 – 17 градусів тепла; вдень 21 – 26 градусів вище нуля. 29 червня опади збережуться, місцями в області можливі грози та град. Стовпчики термометрів вдень коливатимуться від 21 до 26 градусів тепла. Дещо схожі погодні умови спостерігатимуться і 30-червня», – повідомила метеоролог обласного гідрометеоцентру Оксана Софінська.

Також метеорологи повідомляють що така погода триватиме до кінця тижня, а з початку наступного очікується стабілізування погодних умов.

За матеріалами сайту За Збручем.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз погоди, #тернопіль, #тернопільські новини, #шторм, #штормове попередження
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: