Під Тернополем дві жінки загинули в страшній аварії за участю військового автомобіля (Фото)

Опубліковано:
27 Червня, 2018

Сьогодні, 27 червня, близько 17 год. в селі Озерна, недалеко від Тернополя, сталась жахлива ДТП. Унаслідок аварії загинуло 2 жінки. Травмовану дитину швидка відвезла в Зборівську районну лікарню в реанімаційне віділення.

Як повідомили в прес-службі УПП в Тернопільській області, відбулося зіткнення автомобіль Nissan і військової вантажівки. 

За інформацією Досьє 102 на місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій Nisan виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ 66, який належить Збройним силам України. На момент аварії у салоні іномарки перебувало дві жінки та дитина. У вантажівці двоє військових в кабіні і двоє в буді.

null

Фото: Досьє 102

 

null

Фото: Досьє 102

В результаті удару дві жінки загинули. П’ятирічну дитину у важкому стані доправили до лікарні. Один солдат звернувся до медзакладу з переломом ключиці. Інших військових оглядають лікарі.

Встановлять слідчі і причину виїзду легківки на смугу зустрічного руху. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 3 ККУ.

null

Фото: УПП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #автомобіль, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озерна, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: