У Тернополі припинено роботу незаконного грального закладу

Опубліковано:
27 Червня, 2018

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Встановлено, що кілька мешканців обласного центру, під виглядом діяльності інтерактивного клубу, усупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні»,  в районі залізничного вокзалу м.Тернополя організували роботу по наданню послуг грального бізнесу .

27 червня 2018 року під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури, слідчими поліції, за участі працівників Управління захисту економіки в Тернопільській області ДЗЕ НП України, проведено обшук за місцем здійснення протиправної діяльності. Під час обшуку  виявлено та вилучено 17 персональних комп’ютерів, інше ігрове обладнання та незаконно одержані грошові кошти у сумі понад 26000 гривень.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гра, #злочин, #казино, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: