В Тернополі закрили «Стару піцерію» на невизначений термін (Фото)

Опубліковано:
27 Червня, 2018

Легендарна “Стара піцерія” в Тернополі більше не працює. Як пишуть тернополяни в соціальній мережі, її закрили на ремонт. Сподіваємося, вже незадовго вона повернеться до нас класичним приємним смаком своїх легендарних страв – піци з ковбасою, спагеті по-міланськи, курячим бульйоном,  томатним і фруктовим соками.

А ще, звісно, ремонт принесе звичну любязність обслуговування, нові сільнички та перечниці, серветки та працюючий кондиціонер. При цьому. важливо не згадувати про побачене за лаштунками тамтешньої кухні в програмі “Ревізор”. Памятаєте? 

Нагадаємо, нещодавно власники більшили ціну на свої смаколики. Піца вже коштувала 12 гривень, спагетті 25, бульйон – 10, – пише Місто.

null

Для збільшення натисніть на зображенні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #капітальний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #Стара піцерія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: