У Тернополі у водія автобуса під час руху стався інсульт

Опубліковано:
27 Червня, 2018

25 червня в Тернополі водій автобуса за кермом втратив свідомість. Це трапилося близько двадцятої години на вулиці Будного. Допомагали чоловікові медики швидкої та патрульні. За попередньою інформацією лікарів, у чоловіка трапився інсульт, – пише За Збручем.

Під час нещасного випадку пасажири не постраждали.

«Патрульні, отримавши повідомлення, що водієві погано, прибули на місце виклику в 19.40 на вулицю Будного. Також приїхала карета швидкої допомоги. Чоловіка госпіталізували. За попередніми висновками лікарів, у нього стався інсульт. Ніхто з пасажирів внаслідок цього випадку не постраждав», – повідомила прес-секретар Патрульної поліції Тернопільщини Оксана Смільська.

Нагадаємо, 25 червня вранці трапилося ще одне ДТП за участю жінки, яка заснула за кермом. Близько шостої години ранку поблизу села Кам’янки Підволочиського району водійка «Форду» заснула, внаслідок цього виїхала на смугу зустрічного руху і  врізалася у Mercedes, який рухався на головній. Як повідомляє ГУ Нацполіції, на момент інциденту в автомобілях пасажирів не було. Проте обох учасників аварії  госпіталізували. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #інсульт, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: