Благодійний фонд у Тернополі показує мультфільми про збереження довкілля (Відео)

Опубліковано:
26 Червня, 2018

Благодійний Фонд MagneticOne.Org впровадив на YouTube-каналах проекту “Освіта дитини ХХІ століття” списки відтворення, присвячені екотематиці. Важливим є те, що добірки мультиків створенні на українській, російській, і, аби вдосконалювати свої скіли знань іноземної мови, сформовано список відтворення англійською мовою. На даний момент розробляється німецькомовна версія екомультиків на відповідному каналі.

Проблема забруднення навколишнього середовища притаманна багатьом країнам і на сьогодні набула глобального характеру. XX століття принесло людству чимало благ, пов’язаних з бурхливим розвитком науково-технічного прогресу, але в той же час поставило життя на Землі на грань екологічної катастрофи. Сьогодні у світі існує чимало екологічних проблем, починаючи зі зникнення деяких видів рослин і тварин та закінчуючи загрозою цілому людству.

Внаслідок своєї діяльності людина не усвідомлюючи псує навколишнє середовище. Яскравими прикладами таких наслідків є забруднення води, викиди різних шкідливих газів у повітря, а також засмічення ґрунту, що у свою чергу вбиває живе.

Свідоме суспільство важко перевиховати, але привити любов до навколишнього середовища і його охорони можна підростаючому поколінню, свідомість якого ще формується.

Команда Благодійного Фонду працює, творячи добро та дбає про виховання свідомої нації, яка творитиме світле майбутнє на благо Планети.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #MagneticOne.org, #довкілля, #мультфільм, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: