Повідомлення про замінування хірургічного корпусу Монастириської районної лікарні надійшло 24 червня. На місце події оперативно виїхали працівники  слідчо-оперативної групи, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та працівники усіх екстрених служб. З приміщення евакуювали пацієнтів та медперсонал.

Будівлю та прилеглу територію ретельно обстежили, та жодної вибухівки не знайшли. За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками». Додзвонювавча, який повідомив неправдиву інформацію встановлюють. Йому за такий «жарт» загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #замінування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: