У Тернополі демонтували кілька рекламних бордів

Опубліковано:
25 Червня, 2018

Рекламні щити, які були розташовані без відповідних документів, прибрали в Тернополі. Зокрема, забрали два щити «Стоматологія» з вулиці 15 Квітня, металевий каркас рекламного засобу з вулиці Романа Купчинського, щити «Автоцивілка» та «Запчастини трактори…» з вулиці Протасевича в місті Тернополі.

Роботи провела постійно діюча робоча група з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 23.05.2018 року №393 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламних засобів». Зазначені демонтовані об’єкти знаходиться на території, яка охороняється ПП «Східний масив» (вулиця Лесі Українки, 5а).

Для повернення демонтованих рекламних засобів власникам необхідно звернутись в ПП «Східний масив» (проспект Степана Бандери, 94) з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #демонтаж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реклама, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: