30 червня у Тернополі проведуть «Місто професій» і «Фестиваль вакансій для ветеранів АТО»

Опубліковано:
26 Червня, 2018

30 червня у Тернополі проведуть «Місто професій» у рамках міжнародного однойменного проекту. Відбудеться захід у парку ім. Тараса Шевченка. Загалом національний проект «Місто професій» в Україні відбувається вп’яте. Під час заходу діти зможуть спробувати себе у ролі працівників різних професій та зрозуміти, який фах вони можливо захочуть обрати в майбутньому.

«Минулого року до заходу долучилися 32 міста і понад 400 тисяч дітей. Цьогоріч плануємо провести його у понад 70-ти містах. Очікують, що участь у заході візьмуть понад 1 мільйон дітей», – розповідає координатор проекту Тетяна Люлька.

Також у рамках проекту «Місто професій» пройде «Фестиваль вакансій для ветеранів АТО». На ньому військові, які повернулися зі сходу України матимуть нагоду поспілкуватися з роботодавцями та знайти собі місце роботи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: