Маленькі тернополяни сьогодні запрошують на перегляд благодійної вистави

24.06.2018 15:20   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сьогодні, 24 червня, о 17:00 год. в Українському домі “Перемога” відбудеться благодійний показ вистави “Бременські музиканти”. Перед глядачами у ролі казкових героїв постануть вихованці “Студії молодого актора”.

Декілька місяців дітки разом із педагогом Оленою Кльоб готувалися до виступу.

Нещодавно Олена Кльоб виступила організатором І-ого Благодійного аукціону Файного міста. У травні в Тернопільському драмтеатрі картини відомих художників продавали “з молотка” заради втілення у життя великої цілі – придбання електрокардіостимулятора, який потрібний Тернопільській університетській лікарні.

Маленькі актори вирішили долучитися до збору коштів й усі виручені кошти передадуть на придбання електрокардіостимулятора.

За словами Олени, дітки уже не вперше долучаються до благодійності. Взимку зібрані під час вистави кошти вони передали на потреби діточок із дитячого будинку.

Сьогодні кожен охочий глядач зможе пожертвувати будь-яку суму. Вхід на виставу – вільний.

Дітки розповідають, що дуже переживають, адже не тільки повинні виглядати не гірше справжніх дорослих акторів, але й, перш за все, допомогти зібрати кошти на придбання обладнання, яке необхідне тернополянам.

До слова, казка Братів Грімм “Бременські музиканти” є улюбленою серед сотень читачів по всьому світу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі