Схилімо голови: В Україні офіційно поховано 4000 учасників АТО

Опубліковано:
23 Червня, 2018

В Україні офіційно поховано 4 тис. учасників АТО. Про це на прес-конференції заявив перший заступник голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Ігор Мальцев.   

“В службі створено реєстр похоронів загиблих учасників АТО. На сьогодні служба має інформацію щодо поховання близько 4 тис. загиблих. Також створено реєстр меморіальних дощок учасників АТО. Сьогодні на території України вже встановлено 2728 таких меморіальних дощок”, – заявив він.  

З його слів, вже підготовлена ​​концепція створення Національного меморіального кладовища учасників АТО. “Про це ми вже говоримо останні чотири роки”, – сказав він. Нагадаємо, днями виповнилося три роки з дня трагічного Дебальцевського котла, у якому загинуло від ста до двохсот українських військових. У мережі з’явилось нове відео з місця трагедії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #бійці, #війна, #загинули, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: