Житло для інвалідів війни: на Тернопільщині виплатили 14 млн грн на придбання житла 21 особі

Опубліковано:
22 Червня, 2018

За два минулі роки на Тернопільщині виплатили грошової компенсації у розмірі 14 млн грн на придбання житла 21 особі з числа інвалідів І-ІІ групи та членів сімей загиблих внаслідок військових дій на Східному фронті України. У нинішньому році 8 особам передбачено на ці цілі передбачено ще 6,3 млн. грн.

Днями очільник Тернопільщини Степан Барна вручив у Чорткові сертифікат на придбання житла в розмірі 628 тис. грн. Грошовий документ отримав 58-річний житель села Великі Чорнокінці, капітан Шіхмагомедову Гіясуддіну Абдулмаксимовичу, інваліду ІІ групи.

Він народився в Республіці Дагестан, не чекав , коли мобілізують, а за волею і покликом пішов добровольцем героїчно захищати нашу українську землю. Командир взводу, роти 56-ої мотопіхотної бригади. Воював на маріупольському напрямку Донецької області. 2015 році під час бою отримав контузію, довго лікувався, а згодом його комісували із ЗСУ. Сьогодні із сім’єю проживає в селі Великі Чорнокінці Чортківського району. займається домашньою господаркою, виховує внуків.

Ярослав Бачинський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ветерани, #війна, #житло, #інфаліди, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: