Заліщицьких студентів вчать правильно сортувати сміття

21.06.2018 12:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» вже більше двох років реалізовується проект роздільного збирання побутових відходів «Збирай роздільно – живи доцільно!». В рамках даного проекту студентами- екологами, вкотре було реалізовано на пункти прийому чималу кількість твердих побутових відходів, зокрема, макулатури та пластикових виробів.

Читайте також

В Борщеві на Тернопільщині – екологічна катастрофа
Канадці планують спорудити на Тернопільщині сміттєсортувальний центр

Роздільне збирання твердих побутових відходів є одним з варіантів ефективного вирішення проблем у сфері поводження з ними. Користь роздільного збирання відходів виявляється у збереженні природних ресурсів, покращенні екологічного стану довкілля.

- Важливе значення у питанні роздільного сортування сміття має інформаційно-просвітницька робота, яка ведеться у коледжі, - розповідає викладач-методист навчального закладу Андрій Баран. - Ми постійно виготовляємо і оновлююємо спеціальні демонстраційні плакати і невеликі макети контейнерів, щоб студенти на практиці бачили, як сортувати сміття за видами матеріалів. А своїм ихованцям наголошуємо, що від нашого добросовісного ставлення до роздільного збирання побутових відходів залежить чистота і охайність рідного міста та навколишнього середовища в цілому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі