У 2017р. в області відділами державної реєстрації актів цивільного стану зареєстровано 6025 шлюбів. Порівняно з 2016р. кількість шлюбів збільшилася на 50 одиниць.

Майже всі шлюби (96,4%) були укладені між громадянами України. Рідше жителі області брали шлюб із громадянами інших держав. У 2017р. 186 громадянок нашої країни віддали перевагу іноземцям, а саме: 97 українок поєднали свою долю з громадянами країн Європи, 72 – з громадянами країн Азії, 12 – з громадянами країн Африки та 5 – з громадянами країн Америки.

Серед 27 громадянок інших країн, яких обрали наречені з України, 8 – громадянки Російської Федерації; по 3 – Білорусі, Молдови та Польщі.

Також в області зареєстровано 3 шлюби між громадянами інших країн, з них 1 – між громадянами однієї країни (Конго (Браззавіль)) та 2 – між громадянами різних країн, а саме громадяни Нігерії та  Сьєрра–Леоне одружились відповідно з громадянками Ірландії та Сполучених Штатів Америки.

Головне управління статистики у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одруження, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: