Чортківський педагогічний коледж багатий на талановиту молодь

19.06.2018 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

Студенти і викладачі Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського завжди беруть активну участь у громадському житті рідного міста. Багатий коледж на талановиту молодь, якою тут пишаються.

Нещодавно студенти долучилися до святкування  військово-патріотичного фестивалю «Чортківська офензива» у досить цікавий спосіб – вони взяли у ньому участь в ролі екскурсоводів. Майбутні педагоги  ділилися цікавими історичним фактами про  старовинне місто над Серетом з гостями та його мешканцями, водили таємничими вулицями і знайомили з місцевою культурою.  

У "Містечку майстрів", що розташувалось на Ринковій площі, вироби студентів училища презентували керівники художньої студії образотворчого мистецтва «Соняшник» С. Боднар та студії декоративно-ужиткового мистецтва «Візерунок» О. Дрозд.

Мессидж фестивалю для Чортківських студентів звучав так: «Знати і пам’ятати історію свого краю, пропагувати звичаї і традиції  нашого народу – завдання майбутніх педагогів!».

null
Фото із сайту Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені О. Барвінського

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі