Перша леді України відвідає печеру Кришталеву та зустрінеться зі школярами, які її запросили

Опубліковано:
19 Червня, 2018

У грудні місяці школярі юні учасникі телепрограми “Телевітамінки”, перебуваючи у Києві, запросили Марину Порошенко на екскурсію у найдовшу гіпсову печеру світу “Оптимістичну”.

У травні місяці стало відомо, що перша леді своє знайомство зі спелеологією нашого краю вирішила розпочати з другої родзинки Тернопільщин з печери “Кришталева”. І це був найкращий подарунок печері, адже в області швиденько знайшлись кошти на довгоочікований ремонт 1300 метрової ділянки дороги до печери.

Читайте також

На Тернопільщину приїде дружина Петра Порошенка

Печера вперше буде приймати таку високу госттю, а супроводжувати її будуть, ті, хто визвався бути провідниками – п’ятикласники Радим Макогін та Аня Білорус. До організації екскурсії до туристично-геологічного дива, обласне управління освіти долучило співробітників Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій. Але у першій половині дня Марина Порошенко у межах робочого візиту прийме участь у відкритті дзеркальної зали Вишнівецького палацу та підпише разом з головою облдержадміністрації Степаном Барною Меморандум про долучення області до проекту Фонду Порошенко «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дружина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перша леді, #порошенко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: