«Расія, алє-алє-алє!» звучить в супермаркеті на Тернопільщині

Опубліковано:
18 Червня, 2018

У супермаркеті в Кременці грає російськомовне радіо та “тішить” відвідувачів російською попосю. Випадок коли з динаміка грає Газманов не перший і мабуть не останній, повідомляє сайт Реально.

“Тільки що я зробила свою останню покупку в мережі “Продсервіс”. Зайшла, обираю товар, тихо муркає щось радіо. Але, щось знайоме до болю. Прислухалась… Олег Газманов співає: “Расія, алє-алє-алє!” Про футбол, значить. А потім ведучі із захватом починають щебетати про той самий футбол і що треба за “каждый гол премию давать”… Кременець… Західна Україна…П’ятий рік війни…” – пише  Олена Тимчишин.

Цікавіше питання також постає, як таке радіо виходить в український ефір, однак воно значно глибше і складніше ніж те, чому ця музика грає в публічному місці в серці Західної України на п’ятому році війни, і нав’язує культуру окупанта?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #російські пісні, #супермаркет, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: