На Тернопільщині за втручання прокуратури повернуто у державну власність 50 га землі

Опубліковано:
18 Червня, 2018

Лановецьким відділом Кременецької місцевої прокуратури забезпечено виконання рішення суду про повернення земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 50 га та вартістю понад 1,5 млн  грн у державну власність.

Так, рішенням районного суду задоволено позовні вимоги прокурора щодо визнання недійсними 15 державних актів на право приватної власності, виданих з порушенням закону,   щодо землі Москалівської сільської ради та повернення земельних ділянок, переданих згідно даних актів, у державну власність.

На виконання вказаного рішення суду проведено реєстраційні дії щодо скасування приватної форми власності на землю та передачу земельних ділянок у власність держави.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #земля, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: