Пляжні тренди. Модні купальники цього літа (Фото)

Опубліковано:
17 Червня, 2018

Модні купальники 2018 року – це розмаїття стилів, принтів та фасонів, на будь-який смак. Пішли у минуле ті часи, коли лише пара варіантів були у моді, і всі ті, на чию фігуру ці модні купальники були не розраховані, мали обирати між модою та здоровим глуздом. Нинішня пляжна мода вас перед таким вибором не поставить. Майже усі актуальні тренди у купальниках підійдуть для жінок будь-якого розміру.

Багато моделей можуть носити і тоненька модель, і так само пишна красуня. Не вірите? Я підібрала 18 пар модних купальників 2018 року, в деяких парах співпадать лише окремі елементи та ідеї, а деякі – то просто близнюки, у них однаково майже все. Тільки розмір дуже відрізняється  Порівняємо?

Модний тренд 2018 – вузлик на пам’ять

Ця фішка не така вже й нова, але шамру вона не втрачає. Ліф купальника, зав’язаний декоративним вузликом – грайлива деталь, що виглядає однаково добре і на невеликій груді, і на огрядному бюсті.

купальник мода 2018

Низ для такого модного купальника можна обрати відповідно до особливостей фігури. На щастя, багато брендів наразі пропонують вибір з декількох фасонів бюстів та плавок в одній моделі.

Також чудова ідея – звести до купи одразу два модних тренда: вузлик на пам’ять на лифі та закритий купальник з великим трикутним вирізом попереду. Виглядає це майже як купальник з двох частин, але насправді ні, це цілісний купальник.

Цей трикутний виріз – то не тільки модна, а ще й дуже корисна деталь. Він чудово підкреслює груди та талію, округляє лінію стегна, лестить будь-якій фігурі  Чорно-біле сполучення (як і будь-яке інше сполучення світлого верха та темного низа) добре підійде тим, в кого фігура типу “груша”.

Темний низ трохи зменшить масивні стегна, а світлий верх такого фасона дещо збільшить візуально груди.

Модні купальники в романтичному стилі

Оборки, рюші, милі жіночні деталі можуть завдавати романтичного настрою не тільки на блузках та сукнях, дісталися вони вже й купальників. Один з наймодніших пляжних трендів 2018 року – купальник, прикрашений воланами.

Це може бути закритий купальник з декольте, що його оздоблено дрібненькими рюшками або одним широким асіметричним воланом.

Це також можуть бути “крильця” з воланів на плечах купальника – дрібні або широкі, як вам більше подобається.

Широкі оборки на плечах, до речі, це чудова можливість приховати зону під пахвами, якщо вона вас бентежить. А рясні воланчики на грудях можуть додати грудям об’єму, якщо є така потреба.

Це також можуть бути модні бікіні, оздоблені дрібненькими рюшками, фасони можуть бути різними, кому що личить. Якщо цей дівочий стиль вам до вподоби, оборки неодмінно додадуть вам настрою на пляжі, яку б модель ви не обрали.

І ще одна модель модного купальника в романтичному стилі – перехрещене бандо.

Це дуже жіночна модель верха, до того ж вона забезпечує надійну підтримку та гарно оформлює груди навіть без бретелей, пасує і маленьким грудям, і великому бюсту.

Модні купальники з відкритими плечима

Інший романтичний модний тренд – відкриті плечі з широким воланом – також дістался вже пляжної моди.

Дуже модні цього літа купальники в стилі ретро з високими плавками до талії та широкою оборкою-резинкою на бюсті. Дивним чином така модель личить усім, і тоненьким, і пишненьким.

 

Красуні великого розміру можуть почуватися впевнено у високих плавках, а м’який волан на грудях прикриває їх та дозволяє не хвилюватися, чи достатньо в них підтримки.

Ще більш впевнено можна почуватися, якщо обрати закритий купальник з таким самим воланом на грудях. Тут вже все геть надійно прикрито, усі естетичні “вівці” цілі, та усі модні “вовки” ситі.

Хіба що тим, в кого плечі значно ширші за стегна, треба бути обережними з цією моделлю, бо цей поперечний волан може зробити плечі ще ширшими.

Модний тренд – спортивний мінімалізм

Але тим, в кого широкі спортивні плечі, засмучуватися не варто, для них є інші модні купальники. Триває переможна хода спортивного стилю подіумами та вулицями, і пляжна мода не є виключенням.

Скромні, мінімалістичні купальники без зайвих витребеньок у спортивному стилі – беззаперечний модний тренд.

 

Такий спортивний верх, що доходить майже до самісінької шиї – чудове рішення для тих, кому треба дещо візуально звузити плечі та не хочеться акцентувати увагу на грудях.

А низ до нього можа обирати за смаком та типом фігури – або високі плавки чи шортики, або вузенькі бікіні.

Класичний спортивний закритий купальник – теж один з модних фаворитів цього сезона. Якщо ви трохи втомилися від рюшиків та оборочок, задля різноманітності можна спробувати і такий суворий мінімалізм.

Модні принти для купальників

В пляжній моді рулить геометрія. Безумовно, головний принт сезона – це горошок, він править бал і у вуличній моді, і у пляжній.

Горошки роблять очевидну відсилку до милого ретро, купальник в горошок – це просто “назад у 50-ті”. Але, у той самий час, горошок – це супер-модно тут і зараз, і це пасує усім, незалежно від типу фігури.

Дрібненька клітинка – теж відсилка до ретро, і теж дуже модний принт для купальників цього літа. Високі плавки + закритий верх + чорно-біла клітинки = стильний та модний купальник.

Смужки не вийдуть з пляжної моди ніколи, виробники купальників їх обожнюють, бо вони допомогають створювати чарівні оптичні ілюзії. Цього року чорно-біла смужка буде дуже актуальною і також підійде для будь-якої фігури.

Леопардовий принт та усіляки вариації навколо нього – модний хіт 2018 року, та було б дуже дивно, якщо б цей хижий тренд не пробрався на купальники.

Потренуватися у прирученні леопарда на пляжі може дівчина будь-якої комплекції, варто лище вірно обрати фасон купальника.

І, нарешті, тропіки! Тропічні принти в моді не перший рік, та погодьтесь, де ж ще, як не на купальниках, їм саме місце?

Модні цілісні купальники

Шнурівка на купальниках була у моді минулого року і поки що не поспішає звідти піти.

У цього пікантного тренда є й дуже практичне застосування: шнурівки із зав’язками – це чудова можливість регулювати розмір купальника на стегнах.

Усілякі хитромудро оздоблені декольте, прозорі вставки, смужки, фігурні вирізи на цілісних купальниках – також у тренді.

Глибоке декольте витягує силует, подовжує шию, акцентує талію. А наскільки сильно “закритий” купальник має все відкрити – то вже вирішувати вам.

Але так само в моді і повна протилежність – закритий під саму шию цілісний купальник. Як ми вже обговорювали вище, це чудова модель, щоб звузити візуально плечі.

І на цьому прикладі ми можемо наочно переконатися, що практично однакові купальники відмінно працюють і на стандартній моделі, і на моделі великого розміру.

Вдягайтеся на пляж модно, не забувайте захищати шкіру від сонця, намагайтеся більше перебувати в тіні та насолоджуйтеся літом на повну!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #купальник, #мода, #пляж, #тренд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: