100% вражень та казковий настрій: у Тернополі – «Свято Морозива» (Відео, фото)

Опубліковано:
17 Червня, 2018

17 червня у Тернополі, вже котрий рік поспіль, відбулося фантастичне свято для малечі та дорослих – Свято Морозива, що традиційно вже на початку дитячих літніх канікул, стало Святом яскравих фарб, посмішок і найсмачнішого морозива. Вкотре найбільший виробник «солодкого холоду» – компанія «Рудь» – створила мешканцям і гостям міста незабутні відчуття.

Головна мета цьогорічного проекту, який у Тернополі відбувся на Театральному майдані, – ще більше розваг і позитивних емоцій. Про це говорить і ключове повідомлення Свята – «100% позитивних вражень»!

Всю територію заходу умовно поділено на дві локації: атракціони та парк розваг. Слід сказати, що організатори максимально спростили умови потрапляння на атракціони. Відтак, купуючи одне будь-яке морозиво «Рудь» на самому Святі, гість отримує квиток. Цей квиток і є своєрідною перепусткою на активність. Загалом в цьому році запропоновано 18 різнопланових видів розваг: для будь-якого віку та різного спрямування.

Справжньою несподіванкою Свята стало розширення парку розваг. Окрім сцени, гості мають можливість відвідати Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну алею та Спортивну площу. Участь в активностях парку розваг є вільною від квитків і абсолютно безкоштовною! Веселощі кожної локації включають конкурси та естафети, показові виступи та змагання. Звісно, при цьому всі учасники отримують дарунки, цінні призи та найсмачніше морозиво «Рудь»!

Цьогорічне Свято Морозива реалізується під девізом «Мега!». 

Тут дійсно є місце і для дітей різного віку, і для дорослих. Наприклад, на головній сцені ведучі у режимі нон-стоп 5 годин проводять різні конкурси, батли. Є спеціальні і для батьків, де необхідно вгадати пісні, а є і для дітей, де треба назвати ім’я персонажа з мультфільму, чия цитата прозвучала, або вказати, звідки та чи інша пісенька тощо.

Свято Морозива – проект для дітей і заради дітей. Починаючи з 2005 року, захід проводиться щорічно, жодного разу його не було призупинено. Ми доклали всіх зусиль, щоб наші гості почували себе на Святі максимально комфортно. Найважливіше — це родинне спілкування. Ми дуже хочемо, щоб батьки проводили більше часу зі своїми дітьми, адже сім’я — це єдине ціле. Тому на Святі цього року багато саме родинних локацій, конкурсів і розваг. Спрощено механіку обміну та розширено соціальну складову проекту. Навіть якщо ти випадково потрапив на захід і хочеш взяти участь в атракціоні — достатньо покуштувати лише одне морозиво! Не хочеш морозива? Гайда на розважальні локації! Бери участь у конкурсах — гарантовано отримуй призи!», – зазначила керівник проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк.

Президент компанії «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод») Петро Рудь: «У цьому році Свято Морозива реалізується під девізом «МЕГА»! Ми доклали всіх можливих зусиль, щоб кожен наш гість отримав мегазадоволення та 100 відсотків вражень! Розширено соціальну складову проекту, розроблено нові активності, збільшено загальну кількість розваг. Сподіваюсь, що кожна родина, яка завітала сьогодні на захід, змогла відчути себе одним цілим. Адже найголовніше, чому ми приділяємо увагу на Святі Морозива – родинна участь, дружнє єднання, взаєморозуміння. Вдячні кожному, хто сьогодні прийшов, кожному споживачеві за довіру та лояльність до компанії. Від себе – обіцяю, що торгова марка «Рудь» і надалі буде радувати новинками морозива, цікавими смаками та тримати планку якості».   

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Подробиці щодо Свята Морозива: на сайті svyato.rud.ua

Довідково: Публічне акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» — лідер серед українських виробників морозива. Щоденно компанія на виробництві переробляється 300 тонн молока. Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн. «Рудь» — перший виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу. Компанія прагне до постійного зростання показників якості та екологічного стану довкілля. Підприємство несе повну відповідальність за якість та безпеку виробленої продукції, а також впливи на екологію. Використання нових технологій та підходів до роботи, міцні партнерські зв’язки, вірність традиціям дозволяє нам завжди та в усьому бути на крок попереду — ми працюємо для споживачів!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #морозиво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рудь, #свято морозива, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: