У Тернополі стартував Ternopil Half Marathon 2018 (Відео, Фото)

Опубліковано:
17 Червня, 2018

Сьогодні, 17 червня, у Тернополі стартував Ternopil Half Marathon 2018. До файного міста з’їхалися бігуни зі всієї України, щоб пробігти свої 5-ть 10-ть або 21 кілометр, – пише Доба.

Реєстрація учасників півмарафону розпочалася з 7-ї та тривала до 9:30 ранку.А потім всі учасники взяли участь в розминці.

Перші бігуни, які зареєструвались на 21 кілометр стартували о 9-тій годині. Через 10 хвилин розпочали забіг учасники, які подали заявки на 10-ть та 5-ть кілометрів.

Старт та фініш дистанцій проводиться на Театральному майдані.

Учасники забігу на 21 кілометр бігтимуть дистанцію навколо Тернопільського ставу за маршрутом: Театральний майдан, бульвар Тараса Шевченка, Руська, набережна на вулиці Білецькій, вул. Дружби, с. Біла(від вулиці Стефаника до вулиці Крушельницької), заозерна дорога, Дальній пляж, вулиця Яблунева, Надставна церква, Руська, бульвар Шевченка, а потім повертаються на Театральний майдан.

Змагання проводять вже другий рік поспіль. Участь беруть досвідченні бігуни, аматори та навіть діти.

Цього року на півмарафон зареєструвалося чимало учасників, —  повідомляє ДОБІ організатор півмарафону Роман Задорожний. На дистанцію 21 кілометр зареєструвалося понад 200 учасників, на 10-ть понад 100 та на 5-ть понад 50 бігунів.

Для наймолодших учасників марафону теж підготували невеликі дистанції для бігу. 

У змаганнях для дітей, які розпочнуться о 12 годині, будуть брати три вікові категорії малюків. Маленькі спортсмени віком від 6-ро років біжать сто метрів. Діти, яким вже по 7 або 8 біжать 500 метрів, і діти від 9 до 13 біжать 1000 метрів. По завершенню півмарафону учасники, які прибігли першими на своїх дистанціях отримають грошові винагороди.

Всі хто взяв участь у Ternopil Half Marathon 2018 отримають медалі фінішерів.

Нагадаємо, що в зв’язку з проведенням півмарафону рух у центрі Тернополя буде тимчасово перекритий з 08:45 год до 13:30 год.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ternopil Half Marathon, #марафон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: