У Тернополі виявлено точку продажу посвідчень учасників бойових дій (Фото)

Опубліковано:
16 Червня, 2018

Сьогодні вранці, 16 червня, на центральному автовокзалі бійцем-добровольцем випадково виявлено точку продажу посвідчень учасників бойових дій, про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє Kateryna Boyko.

“Мало хто з пересічних тернополян, а тим більше продавців цього товару, знають якою ціною бойові хлопці й дівчата отримують цей статус. Не кажучи про Добровольців, робота по наданню статусу учасника АТО для яких ведеться останні 2 роки. Не буду сперечатися, добра половина власників посвідчень УБД, отримали їх перебуваючи 1-2-7 днів на передку, але ж не всі такі. І тим більше не купили їх в метро чи на ринку….” – йдеться у пості.

“В даному випадку бійцем проведена роз’яснювальна робота, зараз повідомлені особливо навчені люди, чекаємо результату. 
За собою залишаємо право періодично проводити рейди по виявленню подібних “товарів” у вільному продажу.” – зазначено у пості.

Авторка пропонує громадянам у разі виявлення такої точки продажу самостійно вилучати товар та звертатися у компетентні структури.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автовокзал, #виявлено, #не справжні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посвідчення, #продаж, #тернопіль, #тернопільські новини, #учасника бойових дій
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: