Тернополяни просять захистити їх від кліщів

16.06.2018 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни просять захистити їх від кліщів. З таким зверненням люди звернулися до місцевої влади у петиції:

«Шановна влада нашого міста Тернопіль! 

Прошу Вас надати повну документальну звітність про профілактику усіх паркових місць, дитячих чи спортивних майданчиків, територій освітніх закладів усього нашого міста, щоби усі громадяни знали, як саме Ви захищаєте їх від КЛІЩІВ особливо тоді, коли вони дуже активні. 

Сьогодні, коли я прийшов до Трампункту, що на Шпитальній, щоби мені вийняли кліща, то я ще стояв у немалій черзі. Зараз сам пік їхнього розплоду, а також вони є переносниками дуже важких хворіб. Хто саме компенсуватиме мешканцям їхнє лікування? Після укусу я вимушено розпочав лікування, бо виявили інфекцію. Я не один такий!!! 
Вчора, 10.06.2018р, у місті проходила Галицька дефіляда, а там було дуже багато людей, де нас багато потерпіло від укусів кліщів! Прошу Вас виправити ситуацію і прозвітувати! Дякую», - пише автор петиції Євген Флиста.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати  300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі