Заборонити підприємцям продавати труси, зокрема на Зелені свята, зокрема на ринку, – звернення депутата Тернопільської міськради

Опубліковано:
15 Червня, 2018

Не торгувати нижньою білизною на свята, – таке депутатське звернення надійшло сьогодні від депутата Володимира Гринди під час чергової сесії Тернопільської міської ради.

“Заборонити підприємцям продавати труси, зокрема на Зелені свята, зокрема на ринку” – таке звернення депутата-тимошенківця Гринди прозвучало на сесії міської ради. Відео показав канал ТВ-4.

“Ні, це не жарт. Ні, це не вирвано з контексту. Так, таку пропозицію депутати підтримали”, – зазначає Андрій Кір, який сьогодні був присутній на сесійному засіданні.

null

Володимир Гринда окрім того, що займається політичною діяльністю в партії Тимошенко, та як депутат бере активну участь в житті міста, є ще священиком УГКЦ. На думку отця – саме базарні розкладки з білизною заважають спокійно йти людям до церкви у свята.

Депутати на сесії довго сміялися з такої пропозиції Володимира Гринди, проте все одно її підтримали. Надалі, управлінні торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільськї міськради буде доручено розробити процедуру – на яких саме підставах підприємцям на ринку заборонять продавати товар.

Таке рішення міської влади в соцмережах вже викликало хвилю обговорення. Учасники спільноти “Тернопільські плітки” жартують, що без трусів стане краще жити.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гринда, #заборгона, #зелені свята, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продаж, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТМР, #труси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: