У поліції вже встановили осіб, причетних до вбивства на Східному масиві

Опубліковано:
15 Червня, 2018

Тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало, виявила тернополянка 13 червня у закинутій будівлі на вулиці Чубинського на Східному масиві. Чоловік, 1979 року народження, помер від нанесених йому тілесних ушкоджень.

За попередньою інформацією, загиблий разом із двома знайомими, восьмого червня розпивали спиртні напої в одній з квартир на вулиці Тарнавського. Між чоловіками виник словесний конфлікт, який завершився бійкою та смертю одного з них. Працівники поліції встановили особи підозрюваних та оголосили їх в розшук. Зокрема, це Рудковський Андрій Степанович, народився 23 жовтня 1972 року. Проживає у Тернополі на вулиці Злуки, 41. Не судимий.

Інший підозрюваний – Феськів Михайло Петрович, народився 14 травня 1977 року. Уродженець села Яблунів Гусятинського району. Раніше вже притягувався до відповідальності та перебував у місцях позбавлення волі.

null   null

Правоохоронці просять: якщо хтось впізнав даних осіб – телефонуйте за номерами телефонів: (067) 471-66-23, 27-11-70 або на лінію “102”. Анонімність гарантують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибвство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #рудковський, #тернопіль, #тернопільські новини, #феськів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: