На Тернопільщині директорка місцевого підприємства привласнила чуже майно на суму понад 1 млн грн

15.06.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191(розтрата та привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене повторно, в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 209 КК України (використання коштів, одержаних внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів) стосовно директори сільськогосподарського підприємства.

Встановлено, що директорка товариства, яке зберігало на складах зерно,  у 2015 році,  шляхом використання свого службового становища, продала частину чужого збіжжя сої та кукурудзи, і не пустила на склади власників зерна. Потерпілими від неправомірних дій службової особи є 2 сільськогосподарські підприємства, яким завдано збитки більш, ніж на 1 млн. грн.

Розслідування завершено.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі