Відомий своїми дебошами тернопільський заклад більше не працюватиме у ночі

Опубліковано:
15 Червня, 2018

Сьогодні, 13 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. У порядку денному розгляду підлягало і питання роботи у нічний час місцевого бару-наливайки, який має доволі сумнівну репутацію і постійно перебуває в полі зору правоохоронних органів, повідомляє сайт Тернополяни.

Йдеться про заклад «Теко», що на вул. Кн. Острозького в Тернополі. Нагадаємо, нещодавно там трапився чергова бійка та стрілянина. Не залишились осторонь цієї події і місцеві активісти, які прийшли на виконком вимагати заборони роботи цієї забігайлівки у нічний час, адже наразі, як відомо, бар працює до другої години ночі.

Як зауважив під час зустрічі з представниками влади доброволець Олександр Починок, на минулому засіданні сесії більшість депутатів проголосували проти продовження рішення на дозвіл працювати «Теко» у нічний час. Попри це, віз і досі там де був — попри постійні скарги тернополян, заклад далі працює, а його відвідувачі порушують громадський спокій.

— Власники закладу обіцяли встановити там камери відеоспостереження. Втім, не дотримались слова. Тому рішення про дозвіл на нічний режим роботи цього бару скасували. «Теко» має дозвіл працювати лише до 22-ої години, — зауважив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

Тож громадські активісти та тернополяни обіцяють прослідкувати, чи дотримуються власники закладу нових умов, що їм поставила мерія і, в разі виявлення порушень в режимі роботи «Теко» негайно повідомляти про це правоохоронні органи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійки, #вночі, #дебоші, #заклад, #не працюватиме, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: