Спиртовики Тернопільщини в знак протесту перекрили дорогу (Фото)

Опубліковано:
14 Червня, 2018

На Тернопільщині біля села Озерна Зборівського району перекрили дорогу працівники ДП “Укрспирт”, заводи якого розташовані на території всієї України, в тому числі в нашій області, повідомляє ІНТБ.

Перекриття руху в Озерній тривало з 10 год по 11 год 30 хв. 

Все через те, що майже тиждень рахунки підприємства ДП “Укрспирт заблоковано. Через це все обладнання заводу простоює на вулиці. Єдиний прибуток, мовляв, від фірмового магазину. Працівники налаштовані рішуче – якщо Фіскальна служба не розблокує рахунків підприємства, то вони готові пікетувати представництво ДФС у столиці. Зараз виробництво на підприємстві скорочено.

Нагадаємо, наприкінці травня Окружний Адміністративний суд Києва заарештував всі банківські рахунки ДП “Укрспирт”, в рамках виконавчого провадження про стягнення з нього 187 мільйонів гривень, через неузгоджені податкові нарахування за 2012-2014 роки. Керівництво “Укрспирту” зазначає, що арешт рахунків спричинить банкрутство державного підприємства та втрату близько 10 мільярдів гривень акцизного податку на рік. Керівництво впевнене, що ці штрафні санкції спричинені через попередніх власників, які працювали тут до 2014 року, – повідомляє Погляд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новосілка, #озерна, #пікет, #спирт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: