На Тернопільщині батько-одинак потребує допомоги

Опубліковано:
14 Червня, 2018

36-річний Олег Бігуняк з Тернополя просить допомоги на лікування. Чоловік упродовж 16 років страждає на астму. Окрім щоденного прийому ліків, має двічі на рік проходити курс лікування. Один коштує близько 10 тис. грн.

36-річний Олег Бігуняк з Тернополя сам виховує 10-річну доньку

“Я сам виховую 10-річну донечку Діану. Але маю серйозні проблеми зі здоров’ям. На нервовому ґрунті розвинулася астма. Причиною стало розлучення з дружиною. Вона нас покинула, коли донечці було 2 роки. Суд її позбавив батьківських прав. На аліменти я не подавав, не міг таке вчинити з жінкою. В неї зараз інша сім’я, четверо дітей. Їй теж не легко. Усі обов’язки з вихованням Діани лягли на мої плечі. Дуже багато допомагають мої батьки. Без них би було зовсім сутужно.

Я працюю двірником. Намагаюся дитину забезпечити всім необхідним. Але дуже дошкуляє хвороба. Задуха не дає працювати. Змушений постійно приймати ліки. Нещодавно знайшов приватну клініку, почав лікуватися і відчуваю суттєве покращення. Але грошей не вистачає. Я вперше звертаюся до людей за такою допомогою. Нехай нікого не спіткає горе і поруч завжди буде любляча родина”, – розказав Gazeta.ua Олег Бігуняк.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку – 5168 7426 0160 6845 (Олег Сергійович Бігуняк), контакти – 0(98) 500 12 06.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #астма, #бігуняк, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хвороба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: