У центрі Тернополя з фасадів почали демонтувати рекламні вивіски

13.06.2018 12:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Банер та два рекламних щити, які розміщені на стінах будинку № 19 по бульвару Т.Шевченка прибрали у Тернополі. Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 23.05.2018 року 393 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламних засобів».

Зазначені демонтовані об’єкти знаходяться на території, яка охороняється ПП «Східний масив» (за адресою вулиця Лесі Українки, 5а в м. Тернополі). 

- Для повернення демонтованих рекламних засобів власнику необхідно звернутись в КП «Тернопільміськсвітло» (вул. Князя Острозького,32) та ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94) з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти.Роботи з демонтажу будуть тривати, - повідомили у міській раді. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі