У Києві хлопець взявся рукою за дугу на даху поїзда і перетворився на факел

Опубліковано:
12 Червня, 2018

Увечері неділі, 10 червня в Києві на території вокзального комплексу станції «Дарниця» 13-річний хлопець заліз на дах поїзда і загорівся від удару електричним струмом. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіціі Києва.

Підлітки каталися в електропоїзді міського сполучення. Коли поїзд рухався, хлопець зайшов в простір між вагонами і виліз на дах. Підліток взявся за залізну дугу, яка передає електрострум, і загорівся.

Потерпілий отримав загальну високовольтну електротравму, опіки другого і третього ступеня. У хлопця обпалено 55% поверхні тіла. Зараз він у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні Київської міської лікарні №2.

Відносно батьків потерпілого хлопчика і батьків його друзів складено адміністративні протоколи за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

За даним фактом проводиться перевірка, вирішується питання про внесення відомостей про дану подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #дах, #дуга, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: