Колишній голова Тернопільської ОДА прокоментував авіакатастрофу, в яку потрапив у Польщі

Опубліковано:
11 Червня, 2018

Народний депутат Верховної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Чижмарь вже виписався з лікарні. Туди він потрапив після аварії літака в Польщі. Про стан нардепа “Обозревателю” розповів його однопартієць Ігор Мосійчук, – пише РБК-Україна.

“У неділю, 10 червня, він вже покинув лікарню. Також йому потрібно було ще побувати в поліції, оскільки сталася аварія літака, їм потрібно було отримати пояснення. Його стан нормалізується. Але про характер травм я вам казати не можу, він заборонив розголошувати”, – сказав Мосійчук.

На своїй сторінці в Facebook Юрій Чижмарь поскаржився на українського консула в Польщі. Він розповів про те, як у лікарні хтось з консульства шукав депутата, але препутал потерпілого з іншим травмованим членом екіпажу.

Чижмарь розповів, що після виявлення помилки, консул почав вести себе грубо і просто пішов з палати потерпілого.

“Коли помилка виявилася, то люб’язність змінилася на черствість, і він просто пішов на очах здивованого і приниженого українця. А коли, отямившись, повернувся трохи загладити ситуацію, то Володя послав його до чорта (правда, трохи в іншу сторону). А сьогодні наш дипломат просив польську поліцію вилучити у нього паспорт, права, ліцензії та інші документи. Напевно, образилися і вирішили провчити”, – написав Чижмарь.

Він додав, що головне, що всі живі.

“Щодо аварії у цілому скажу лише одне – всі живі, слава богу. І це головне”, – додав народний депутат.

null

Раніше повідомлялося, що в аварії легкомоторного літака в Польщі постраждав нардеп Чижмарь. Інцидент стався 9 червня. Невеликий літак Cessna розбився в аеропорту в Жешув-Яйонка.

В результаті аварії постраждало три людини. Один з них – український народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Чижмарь.

Через аварію літака аеропорт перенаправив кілька рейсів: літак прямував з Варшави до Жешув повернувся назад в польську столицю, а літак з Лондона був перенаправлений в аеропорт Кракова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авіакатастрофа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чижмарь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: