Відомого тернопільського актора привітали з ювілеєм (Фото)

11.06.2018 20:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Очільник Тернополя Сергій Надал взяв участь в урочистостях з нагоди святкування 80-ліття  з дня народження та 60-річчя творчої діяльності актора Тернопільського обласного академічного драматичного театру ім. Тараса Шевченка Михайла Безпалька. 

Міський голова привітав театрального діяча та вручив відзнаку за неоціненний вклад у розвиток театру, культури Тернополя та України.

«Щиро пишаюся знайомством з Людиною з великої букви. Ви зіграли понад 500 ролей у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка, але серед них є одна, яку залюбки граєте щороку, ось уже 60 літ поспіль, об'їздивши з нею різні куточки України. Зрештою, це не просто роль, це – образ, своєрідний новорічно-казковий бренд, - відзначив Сергій Надал. - Адже ім’я Михайла Безпалька занесене у Національний реєстр рекордів України за найбільшу кількість зіграних ролей в образі Діда Мороза. Ваша творчість вже стала синонімом «тернопільського мистецтва».

Очільник Тернополя побажав Михайлу Антоновичу  міцного здоров’я і творчого натхнення у виконанні важливої місії – нести у світ мистецтво та культуру, прославляти рідну Україну та Тернопілля.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі