У Чортківській місцевій прокуратурі на Тернопільщині – новий керівник

Опубліковано:
11 Червня, 2018

Прокурор Тернопільської області В’ячеслав Перч сьогодні, 11 червня 2018 року представивив колективу Чортківської місцевої  прокуратури нового керівника – Петра Турецького.

Довідково: Турецький Петро Степанович  народився у  1982 у селі Самолусківці Гусятинського району Тернопільської області.  Після закінчення у 2004 році Одеської національної юридичної академії працював   на посаді помічника прокурора Борщівського , а далі –   Гусятинського районів.

З грудня 2013 року переведений в апарат прокурором відділу, а з березня 2014 року по даний час перебував на керівних посадах : заступника начальника відділу, начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області.

Одружений, виховує двох доньок.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокурор, #тернопіль, #тернопільські новини, #турецький, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: