В Тернопільському драмтеатрі проведуть благодійну виставу, щоб зібрати гроші на шкільні портфелі малозабезпеченим дітям

Опубліковано:
11 Червня, 2018

22 червня в Тернопільському драмтеатрі проведуть благодійну виставу «Міщанин-шляхтич», щоб зібрати гроші на шкільне приладдя дітям із малозабезпечених, багатодітних та кризових сімей. Працівники благодійного фонду «Карітас» кажуть, виручені кошти актори віддадуть на акцію «Шкільний потрфелик», яку «Карітас» проводить щороку напередодні початку навчального року. Усіх небайдужих тернополян та гостей  міста закликають купувати квитки і приходити на виставу. Про це представники благодійного фонду повідомили на сторінці «Карітасу» у Facebook:   

«Літо лише розпочалося, а Карітас Тернопіль уже готується до акції#Шкільнийпортфелик для дітей із малозабезпечених, багатодітних і кризових сімей.
Громада міста завжди долучається до даної події, а в цьому році особливо 
22 червня о 19:00 у Тернопільський драм театр ім Т Г Шевченка відбудеться благодійна вистава-комедія Ж.Б. Мольєра “Міщанин-шляхтич”
Вистава особлива тим, що у ній будуть грати, не професійні актори, а педагоги 28 школи м. Тернополя!», – пишуть працівники «Карітасу».

Режисер-постановник благодійної вистави – Ірина Складан. Квитки можна придбати у касі театру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вистава, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #портфель, #театр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: